Vi har i AB Promote A/S den filosofi at vi skal være “den røde tråd” i forholdet mellem kunden og producenterne. Det betyder at vi vil arrangere anskaffelsen af de produkter som kunden ønsker,
og vi vil sørge for at de ønskede tryk, broderier, graveringer eller lignede bliver påført efter de specifikationer som er ønsket af kunden. Dette betyder ofte at der skal skabes sammenhænge mellem levering fra flere forskellige leverandører, inden produktet har det ønskede udseende.

I forbindelse med at der skal påføres tryk eller lignende på artiklerne, vil AB Promote A/S sørge for at kunden får glæde af de mange års erfaring med hvilke ting som fungerer sammen, og specielt også hvad der ikke er en optimal sammensætning. Vi vil sikre at kunden får den rådgivning der skal til for at reklameartiklerne får den udformning, og sender det signal, som kunden ønsker. Ud over ønsker som vores kunder kommer med, kan AB Promote A/S komme med oplæg til nye tiltag og produkter på markedet. AB Promote A/S handler med alle de leverandører der er på markedet, og kan derfor levere hvad kunderne måtte ønske.

I forbindelse med større ordrer har AB Promote A/S kontakt med leverandører i Fjernøsten, Europa og Indien. Vi handler hvor specialisterne er, og kan derfor levere de kvaliteter som måtte blive efterspurgt.

Når kunden har besluttet sig for hvilke varer der ønskes, er det AB Promote A/S som har opgaven med at finde de bedste priser, som er muligt i forhold til hvor lang tid der er til at varen skal bruges. Vi vil altid være ærlige med leveringstiderne, og siger hellere fra end lover noget, som vi på forhånd måtte vide ikke kan lade sig gøre med hensyn til leveringstid eller pris.

Når vi har fået en ordre, vil AB Promote A/S sørge for at kunden får en ordrebekræftelse, med en meget fyldestgørende beskrivelse og prisangivelse, så vi altid sikrer os at varen kommer til at matche de forventninger som kunden måtte have. Når vi har påtaget os en opgave så gør vi absolut ALT for at indfri det vi har lovet, det er det vi kalder “den røde tråd” – Vi tales ved.