CCI Musemåtte

Ide
Som leverandør af software til aviser worldwide, er CCI kritisk i deres valg af musemåtte.

Leverandør
Efter forsøg og test af musemåtter fra flere forskellige leverandører, faldt valgt på en blød måtte fra en irsk fabrik, hvor flot 4 farvet tryk kunne kombineres med en musemåtte til professionel brug.

Levering

Overraskende nok syntes de at en tykkere måtte var mere behageligt end en tyndere, hvor vi ”uprofessionelle” brugere nok havde valgt en tynd, men dejligt at CCI fik testet og fandt det rette for dem.

CCI kuglepen

Ide
Kuglepen til CCI har været en stor opgave, det var svært at finde en pen med det visuelle udtryk de ønskede samtidig med en god skrivekvalitet. På sine rejser rundt i verden, fik indkøberen hos CCI en pen i hånden som lige var det han søgte, så da han kom hjem blev det vores opgave at skaffe den.

Leverandør
Vi fandt den i Kina hos en producent som havde importør i Danmark, men den var ikke den del af det ”danske marked”, men efter lidt forhandlinger lykkedes det os at få en aftale i stand, importeret og siden trykt i Danmark.

Levering

CCI har nu en pen som virkelig signalerer, det de ønsker og samtidig skriver fantastisk, dejligt at en god og ærlig dialog fører til en af de flotteste penne vi har lavet.